Hyppää sisältöön

Maissiletut Costa Ricasta

Ananas- ja papaijalohkot sekä viinirypäleet lettujen lisukkeena vievät taatusti trooppisiin tunnelmiin!

lettupannulla maissilettuja, joiden päällä hedelmäpaloja ja kermavaahtoa, taustalla maisiintähkä, ja kermavaahtokulho
Makeat maissiletut maistuvat hedelmäpalojen ja ranskankerman tai kermavaahdon kanssa.
Kuva: Kati Laszka


18 pikkulettua
Valmistusaika 20 min

3 dl pakastemaisia sulatettuna
0,5 dl sokeria
0,5 dl vehnäjauhoa
3 kananmunaa
0,75 dl maitoa
0,5 dl juoksevaa rasvaa
1 tl vaniljasokeria
0,5 tl suolaa
Paistamiseen: öljyä tai juoksevaa rasvaa
Tarjoiluun: ranskankermaa, sokeria tai juoksevaa hunajaa ja hedelmiä tai marjoja

1. Laita kaikki ainekset tehosekoittimeen ja surauta taikina tasaiseksi. Maissinjyviin saa jäädä karkeutta, se kuuluu lettujen suutuntumaan.

2. Paista taikinasta lettupannulla molemmin puolin vaaleanruskeita pikkulettuja.

Tarjoile kuumina ranskankerman ja sokerin tai juoksevan hunajan kera. Ananas- ja papaijalohkot sekä viinirypäleet lisukkeena vievät taatusti trooppisiin tunnelmiin!

Jaa somessa:

Sinua saattaa kiinnostaa

Tilaa Koti ja maaseutu!

Lehti täynnä elämänmakuisia tarinoita, maaseudun iloa, maisemaa ja yrittäjyyttä. Tilaa heti itselle tai ystävälle.

Tilaa lehti

Lukijakilpailu

Osallistu Koti ja maaseutu -lehden lukijakilpailuun ja voita palkintoja!

Osallistu kilpailuun