Ananas- ja papaijalohkot sekä viinirypäleet lettujen lisukkeena vievät taatusti trooppisiin tunnelmiin!
18 pikkulettua
Valmistusaika 20 min
3 dl pakastemaisia sulatettuna
0,5 dl sokeria
0,5 dl vehnäjauhoa
3 kananmunaa
0,75 dl maitoa
0,5 dl juoksevaa rasvaa
1 tl vaniljasokeria
0,5 tl suolaa
Paistamiseen: öljyä tai juoksevaa rasvaa
Tarjoiluun: ranskankermaa, sokeria tai juoksevaa hunajaa ja hedelmiä tai marjoja
1. Laita kaikki ainekset tehosekoittimeen ja surauta taikina tasaiseksi. Maissinjyviin saa jäädä karkeutta, se kuuluu lettujen suutuntumaan.
2. Paista taikinasta lettupannulla molemmin puolin vaaleanruskeita pikkulettuja.
Tarjoile kuumina ranskankerman ja sokerin tai juoksevan hunajan kera. Ananas- ja papaijalohkot sekä viinirypäleet lisukkeena vievät taatusti trooppisiin tunnelmiin!